Compresor AC Alfa Romeo

Compresor AC Alfa Romeo, Compresor Climă Alfa Romeo, Service AC Alfa Romeo, Service climă Alfa Romeo

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Alfa Romeo, compresoare A/C auto Alfa Romeo, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Alfa Romeo.

Pentru comenzi compresoare Alfa Romeo sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Alfa Romeo precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Alfa Romeo: Compresor AC Alfa Romeo 159, Compresor AC Alfa Romeo 147, Compresor AC Alfa Romeo 156.

Despre marca Alfa Romeo

Alfa Romeo Automobiles S.p.A. este un constructor italian de automobile. Fondată A.L.F.A. la 24 iunie 1910, la Milano. Compania a fost implicată în construirea de mașini de curse din 1911. Compania are o reputație în a construi mașini sport scumpe.

Compania a fost deținută de către Istituto per la Ricostruzione Industriale între 1932 și 1986. Atunci aceasta a devenit parte a Grupului Fiat și din februarie 2007, o parte a Grupului Fiat SpA Automobile.

Compania care a devenit Alfa Romeo a fost fondată ca Società Anonima Italiana Darracq, în 1906, de către Alexandre Darracq. La sfârșitul anului 1909 o nouă companie a fost înființată numit ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) încă în parteneriat cu Darracq.

În 1920, numele companiei a fost schimbat la Alfa Romeo iar Torpedo a devenit prima mașină care urma să folosească emblema Alfa Romeo.

Alfa Romeo a concurat cu succes în mai multe categorii diferite de motorsport, inclusiv Grand Prix-uri de Formula 1.

Alfa Romeo are o siglă care nu s-a schimbat radical cu timpul.