Compresor AC Chevrolet

Compresor AC Chevrolet, Compresor Climă Chevrolet, Service AC Chevrolet, Service climă Chevrolet

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Chevrolet, compresoare A/C auto Chevrolet, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Chevrolet.

Pentru comenzi compresoare Chevrolet sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Chevrolet precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Chevrolet: Compresor AC Chevrolet Aveo, Compresor AC Chevrolet Spark, Compresor AC Chevrolet Captiva, Compresor AC Chevrolet Lacetti, Compresor AC Chevrolet Cruze, Compresor AC Chevrolet Kalos, Compresor AC Chevrolet Epica, Compresor AC Chevrolet Spin.

Despre marca Chevrolet

Chevrolet cunoscut drept Chevy și formal Chevrolet Division of General Motors Company. Chevrolet este o marcă de automobile produse de concernul GM. Este marca cea mai vândută și mai cunoscută din concern.

În gama Chevrolet se găsesc peste 20 de modele fiecare, fiecare remodelat în fiecare eră a automobilelor. Chevrolet produce de la mașini mici până la camioane comerciale.

Chevrolet a fost fondat de Louis Chevrolet și William C. Durant. Louis Chevrolet a fost șofer de curse și William Durant (fondator al General Motors) a fost dat afară din concernul General Motors în 1910. De-a lungul timpului compania s-a extins. În 1916 (anul în care Durant a devenit președintele General Motors) Chevrolet a fuzionat cu GM. Chevrolet a avut un impact imens în industria automobilelor în SUA în perioada anilor ’50 și ’60. În 1963, una din zece mașini vândute în SUA era un Chevrolet.

Chevrolet și-a făcut intrarea în Europa după aproape un secol. Fabrica Daewoo din Coreea de Sud a fost rampa de lansare. Astfel Chevrolet a utilizat pentru o scurtă perioadă modelele Daewoo sub sigla Chevrolet până la lansarea noilor sale modele.

În decursul a 5 ani, din 2009 până în 2013, Chevrolet a scos în Europa nu mai puțin de 10 noi modele. Toate modelele au fost cotate bine la testele de siguranță Euro NCAP: Cruze (sedan, hatchback, caravan), Spark, Aveo (hatchback, sedan), Orlando, Trax, Captiva și Malibu.