Compresor AC Nissan

Compresor AC Nissan, Compresor Climă Nissan, Service AC Nissan, Service climă Nissan

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Nissan, compresoare A/C auto Nissan, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Nissan.

Pentru comenzi compresoare Nissan sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Nissan precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Nissan: Compresor AC Nissan X Trail, Compresor AC Nissan Navara, Compresor AC Nissan Micra.

Alte căutări: Compresor AC Nissan Navara D22, Compresor AC Nissan Sentra, Compresor AC Nissan Qashqai.

Despre marca Nissan

Nissan Motor Company Ltd este un producător japonez multinațional de autoturisme cu sediul în Nishi -ku, Yokohama. Compania vinde autoturismele sub mărcile Nissan și Infiniti.

Din 1999, Nissan a făcut parte din Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi, un parteneriat între Nissan, Mitsubishi Motors și Renault.

În 2014, Nissan a fost cel mai mare producător de automobile din America de Nord.

Nissan este cel mai mare producător de vehicule electrice din lume, cu vânzări globale de peste 275.000 de vehicule electrice, începând cu Decembrie 2016.

În ianuarie 2018, CEO-ul Nissan a anunțat că toate vehiculele Infiniti începând din 2021 vor fi vehicule hibride sau electrice.