Compresor AC Land Rover

Compresor AC Land Rover, Compresor Climă Land Rover, Service AC Land Rover, Service climă Land Rover

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Land Rover, compresoare A/C auto Land Rover, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Land Rover.

Pentru comenzi compresoare Land Rover sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Land Rover precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Land Rover: Compresor AC Land Rover Freelander, Compresor AC Land Rover Freelander TD4.

Alte căutări: Compresor AC Land Rover Freelander 1, Compresor AC Land Rover Freelander 2.

Despre marca Land Rover

Land Rover este un constructor de mașini cu sediul în Gaydon, Regatul Unit. Land Rover este specializat în vehicule cu tracțiune pe patru roți. Este deținută de compania indiană Tata Motors făcând parte din filiala sa Jaguar Land Rover. Ca vechime este al doilea constructor de mașini cu tracțiune pe patru roți din lume (după Jeep).

Land Rover a apărut inițial ca un singur vehicul specific, inițial cunoscut ca Land Rover, lansat de Compania Rover în 1948. Ulterior s-a dezvoltat într-un brand care cuprinde o gamă de modele cu tracțiune integrală, inclusiv Defender, Discovery, Freelander și Range Rover. Land Rover sunt asamblate în Halewood, UK și Solihull, UK. Cercetarea și dezvoltarea au loc în principal în Gaydon, UK.

Land Rover a vândut 194.000 de vehicule în întreaga lume în 2009.