Compresor AC Dacia

Compresor AC Dacia, Compresor Climă Dacia, Service AC Dacia, Service climă Dacia

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Dacia, compresoare A/C auto Dacia, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Dacia.

Pentru comenzi compresoare Dacia sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Dacia precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Dacia: Compresor AC Dacia Logan, Compresor AC Dacia Duster, Compresor AC Dacia Dokker, Compresor AC Dacia Sandero.

Despre marca Dacia

Automobile Dacia S.A. este cel mai mare producător român de automobile, care din septembrie 1999 aparține grupului francez Renault.

În 1998, anul în care s-au împlinit 30 de ani de la producerea primului automobil Dacia, pe porțile uzinei a ieșit autoturismul cu numărul 2.000.000. În același an este lansat motorul de 1,6 litri cu injecție monopunct produs de firma Bosch.

În 1999, Renault achiziționează 51% din capitalul Dacia și anunță că va lansa un nou model. Se abandonează proiectul D33. La mijlocul anului 2000 este lansat modelul SupeRNova, un model care a fost o evoluție a Daciei Nova. Modelul Supernova era echipat cu un motor Renault de 1,4 litri MPI.

În 2003, modelul SupeRNova este înlocuit de modelul Solenza, un model ce are la bază modelul SupeRNova. Pentru acest model au existat două versiuni de motorizare: una pe benzină de 1,4 litri și un diesel de 1,9 litri.

În 2004 se încetează producția modelelor Berlină și Break și se lansează modelul Logan. În 2006, odată cu lansarea modelului Logan MCV are loc și prima restilizare, în special la partea din spate.

La începutul anului 2007 este lansată autoutilitară Dacia Logan Van. Tot în 2007 a fost lansat Logan Pick-Up, o utilitară compactă.

În anul 2008, gama Dacia a fost completată cu modelul Dacia Sandero, iar modelele Logan și Logan MCV au fost restilizate.

În cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2010, a fost prezentat Dacia Duster, primul SUV din istoria acestei mărci.