Compresor AC Honda

Compresor AC Honda, Compresor Climă Honda, Service AC Honda, Service climă Honda

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Honda, compresoare A/C auto Honda, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Honda.

Pentru comenzi compresoare Honda sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Honda precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Honda: Compresor AC Honda Jazz, Compresor AC Honda Civic 2006, Compresor AC Honda CRV, Compresor AC Honda Civic 2008, Compresor AC Honda Civic, Compresor AC Honda CRV 2005, Compresor AC Honda Accord, Compresor AC Honda Stream.

Despre marca Honda

Honda Motor Company este o corporație multinațională cu sediul în Japonia. Compania produce automobile și motociclete, camioane, scutere. Honda mai produce roboți, avioane cu reacție și motoare pentru aceste avioane, ATV-uri, bărci cu motor și motoare pentru ambarcațiuni. De asemenea mai produce și generatoare de electricitate, utilaje pentru îngrijirea gazonului și a grădinii. Linia de automobile de lux produse de Honda este denumită Acura în America de Nord, Hondura în Honduras și Hongda în China.

Compania este al cincilea producător mondial de automobile din lume. Honda este primul producător mondial de motoare (peste 14 milioane de motoare cu combustie internă anual). Honda este al doilea producător japonez de automobile, după Toyota și înaintea Nissan.

Gama Honda constă în principal în mașini de dimensiune mică (de la subcompactă la medie) cu consumuri economice. În al doilea rând, în ultimii zece ani fabricile Honda au fost proiectate să fie flexibile. Așadar fabricile Honda pot fi oricând reconfigurate pentru producerea modelului de automobil cerut de către piață.