Compresor AC Renault

Compresor AC Renault, Compresor Climă Renault, Service AC Renault, Service climă Renault

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Renault, compresoare A/C auto Renault, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Renault.

Pentru comenzi compresoare Renault sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Renault precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Renault: Compresor AC Renault Megane 2, Compresor AC Renault Laguna, Compresor AC Renault Scenic, Compresor AC Renault Symbol, Compresor AC Renault Master, Compresor AC Renault Fluence, Compresor AC Renault Trafic.

Despre marca Renault

Renault S.A. este un producător francez de autovehicule. Compania este cunoscută pentru designul revoluționar, pentru numeroasele progrese tehnologice și pentru motoarele folosite în competițiile sportive. În urma alianței cu grupul japonez Nissan, a devenit unul dintre cei mai mari constructori auto din lume.

Corporația Renault a fost fondată în anul 1898 de cei trei frați Renault, Louis, Marcel și Fernand. Louis a fost cel care a avut ideea de a proiecta și construi câteva modele înainte de a-i coopta în echipă și pe frații lui.

Primul autoturism Renault, Renault Voiturette 1CV, a fost vândut unui prieten. Clientul a fost impresionat de modul în care micul autoturism se comporta pe drum.

În 1906, modelul AK 90 CV câștigă primul Grand Prix.

În anul 1909, Louis preia controlul total al companiei, după decesul fratelui său Fernand.

În anii dinaintea Primului Război Mondial, Renault a produs taximetre, autobuze și autocamioane comerciale. În timpul Primului Război Mondial, Renault a produs muniție, avioane militare, vehicule militare și ambulanțe.

În 1972, Renault, a lansat un model compact și economic denumit Renault 5, anticipând criza de combustibil din 1973, modelul fiind vândut și în Statele Unite sub numele Le Car.

Pe 27 martie 1999 se formează Alianța Renault-Nissan, formându-se o companie mixtă fraco-japoneză, fiecare având propria identitate de marcă. Astfel Renault deține 44,4% din acțiunile Nissan, iar aceștia dețin 15% din acțiunile celor de la Renault.

Renault este constructorul cu cele mai multe modele – opt la număr – care au obținut maximul de 5 stele la crash-testele EuroNCAP.