Compresor AC Mercedes

Compresor AC Mercedes-Benz, Compresor Climă Mercedes-Benz, Service AC Mercedes-Benz, Service climă Mercedes-Benz

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Mercedes-Benz, compresoare A/C auto Mercedes-Benz, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Mercedes-Benz.

Pentru comenzi compresoare Mercedes-Benz sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Mercedes-Benz precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Mercedes: Compresor AC Mercedes W203, Compresor AC Mercedes A Class, Compresor AC Mercedes W169.

Alte modele căutate: Compresor AC Mercedes W211, Compresor AC Mercedes Sprinter, Compresor AC Mercedes Vito, Compresor AC Mercedes B Class, Compresor AC Mercedes W204, Compresor AC Mercedes W245.

Despre marca Mercedes-Benz

Mercedes-Benz (prescurtat Mercedes sau Benz) este o marcă germană consacrată, proprietatea companiei DaimlerChrysler AG. Mercedes-Benz produce automobile, autobuze și camioane.

Compania Daimler-Benz AG a fost înființată în 28 iunie 1926 când două companii, Benz & Cie. și Daimler Motoren Gesellschaft (DMG), au fuzionat.

Fondată în 1871, Benz & Cie., a fost una dintre cele mai importante dintre companiile fondate de Karl Benz. Era și unul dintre cei mai vechi producători de autovehicule. DMG a fost o altă companie axată pe construcția de autovehicule, fondată de Gottlieb Daimler și Wilhelm Maybach în 1890. În 1900, Daimler a murit, iar Maybach a părăsit compania fondată de cei doi în 1890. Pe vremea aceea, cele două companii deveniseră deja rivale.

În 1924, datorită situației economice, cele două companii rivale au intrat într-un acord. Acest acord le permitea să producă și să vândă propriile produse în mod independent.

După numai doi ani, în 1926, odată cu fuziunea oficială a companiilor Benz & Cie. și Daimler Motoren Gesellschaft, numele Mercedes-Benz a fost creat.

Au rămas în acest acord 75 de ani, până în anul 2000.