Compresor AC Mazda

Compresor AC Mazda, Compresor Climă Mazda, Service AC Mazda, Service climă Mazda

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Mazda, compresoare A/C auto Mazda, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Mazda.

Pentru comenzi compresoare Mazda sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Mazda precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Mazda: Compresor AC Mazda 6, Compresor AC Mazda 3, Compresor AC Mazda CX7, Compresor AC Mazda BT 50, Compresor AC Mazda 2, Compresor AC Mazda 3 2008, Compresor AC Mazda 5, Compresor AC Mazda 3 2005.

Despre marca Mazda

Corporația Mazda Motor este un producător japonez de automobile, cu sediul în Hiroshima, Japonia.

În 1920 Matsuda Jujiro a creat o companie numită Toyo Cork Kogyo Co. În 1934, este creat primul logo Mazda. Compania a fost redenumită în cinstea zeului Ahura Mazda. Ahura Mazda este cea mai mare zeitate Zoroastriană, zeul înțelepciunii, care face legătura dintre om și natură. Noul nume era, de asemenea, în concordanță cu numele fondatorului companiei.

În 1960 se lansează autoturismul cu două uși Mazda R360 Coupe.

În 1981 compania a deschis reprezentanțe în America și Europa.

În 1991 Mazda 787B a câștigat în cursa de 24 ore de la Le Mans.

În 2002 filozofia Zoom-Zoom a fost adoptată ca bază a conceptului de brand.

În 2005 se produce versiunea facelift a modelului Mazda MX-5, cel mai popular Roadster din lume.

În 2007 Mazda a produs aproape 1,3 milioane de vehicule pentru vânzări internaționale. Cele mai multe (aproape un milion) au fost produse în fabricile japoneze ale companiei, restul provenind din alte colțuri ale lumii.