Compresor AC Seat

Compresor AC Seat, Compresor Climă Seat, Service AC Seat, Service climă Seat

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Seat, compresoare A/C auto Seat, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Seat.

Pentru comenzi compresoare Seat sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Seat precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Seat: Compresor AC Seat Leon, Compresor AC Seat Toledo, Compresor AC Seat Leon 1P, Compresor AC Seat Leon 1M, Compresor AC Seat Ibiza, Compresor AC Seat Alhambra, Compresor AC Seat Altea, Compresor AC Seat Arosa.

Despre marca Seat

SEAT (Sociedad Española de Automóviles de Turismo) este un constructor spaniol de automobile. Compania s-a înființat în 1950 cu sprijinul Fiat. Acum SEAT se află în portofoliul grupului Volkswagen. Acronimul „SEAT” se traduce Societatea Spaniolă de Automobile Turisme.

După începerea producției la 5 iunie 1953, primul automobil ieșit de pe bandă a fost consemnat la data de 13 noiembrie același an. Inițial, SEAT producea modele Fiat sub emblemă proprie, modele care aveau diferențe vizuale minime față de produsele companiei mamă. SEAT Panda (redenumit mai târziu Marbella), spre exemplu, se baza pe Fiat Panda. SEAT 600, bazat pe Fiat 600, a fost prima mașină pentru multe familii spaniole și a devenit un simbol al „Miracolului economic spaniol”. După retragerea constructorului italian, primul automobil apărut sub noua emblemă SEAT a fost Ronda.

Ulterior, grupul Volkswagen a semnat un acord de cooperare cu societatea spaniolă. Volkswagen a devenit acționar majoritar în 1986 și acționar unic al companiei în 1990.

Acum SEAT promovează o imagine agresivă prin mașini sport ca Ibiza și León, fiind o marcă destinată tinerilor.