Compresor AC Subaru

Compresor AC Subaru, Compresor Climă Subaru, Service AC Subaru, Service climă Subaru

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Subaru, compresoare A/C auto Subaru, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Subaru.

Pentru comenzi compresoare Subaru sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Subaru precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Subaru: Compresor AC Subaru Forester.

Despre marca Subaru

Subaru este o divizie a concernului japonez în industria transporturilor Fuji Heavy Industries Co., Ltd. (FHI).

Fuji Heavy Industries este în momentul de față în parteneriat cu Toyota Motor Corporation.

Compania a fost denumită după constelația Pleiadele, care în japoneză se numește „Subaru”. Logoul companiei este reprezentat de un grup de stele. Steaua cea mare din interiorul logoului reprezintă Fuji Heavy Industries. Celelalte stele reprezintă cele cinci companii sub conducerea FHI.

Subaru este cunoscut în special pentru că folosește motoare cu pistoane dispuse pe orizontală în majoritatea autovehiculelor ce le produce.

Compania a decis să utilizeze tracțiunea 4X4 la toate automobilele pentru piața internațională începând cu anul 1996.

Subaru oferă multe versiuni de motor turbo pentru vehiculele de pasageri. Modelul Impreza WRX este bine cunoscut în sporturile cu motor (raliu). Alte modele ce au motor turbo sunt Forester XT și Impreza STI.