Compresor AC Ford

Compresor AC Ford, Compresor Climă Ford, Service AC Ford, Service climă Ford

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Ford, compresoare A/C auto Ford, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Ford.

Pentru comenzi compresoare Ford sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Ford precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Ford: Compresor AC Ford Focus, Compresor AC Ford Ka, Compresor AC Ford Mondeo, Compresor AC Ford Transit.

Despre marca Ford

Ford Motor Company este o corporație multinațională americană situată pe locul cinci în lume la producția de automobile (2012).

Ford are sediul în Deaborn, Michigan, Detroit, producătorul de automobile a fost fondat de către Henry Ford în anul 1903. Ford înglobează și alte mărci cum ar fi: Lincoln, Mercury, Jaguar sau Land Rover. Ford deține și 30% din Mazda.

Henry Ford a avut 40 de ani când a înființat compania Ford.

Ford a fost tot timpul în top zece cele mai mari companii din lume în funcție de venituri. În anul 1999 a fost printre cele mai profitabile companii din lume.

Ford a inventat metode de producere în masă a automobilelor și managementul în masă a forței de muncă industriale, în special producția pe bandă rulantă a automobilelor. Combinația lui Henry Ford de fabrici eficiente, muncitori bine plătiți și prețuri mici a revoluționat lumea automobilelor.

Ford a fost tot timpul în top zece cele mai mari companii din lume în funcție de venituri. În anul 1999 a fost printre cele mai profitabile companii din lume, și al doilea cel mai mare producător de automobile din lume.