Compresor AC Audi

Compresor AC Audi, Compresor Climă Audi, Service AC Audi, Service climă Audi

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Audi, compresoare A/C auto Audi, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Audi.

Pentru comenzi compresoare Audi sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Audi precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Audi: Compresor AC Audi A4 B6, Compresor AC Audi A4 B8, Compresor AC Audi A4 B7, Compresor AC Audi A4 B8, Compresor AC Audi A6 2005, Compresor AC Audi A3, Compresor AC Audi A4 B5, Compresor AC Audi A4 2003, Compresor AC Audi A4 B5.

Despre marca Audi

AUDI AG, cunoscut simplu ca Audi, este un producător de automobile din Germania, cu sediul în Ingolstadt, landul Bavaria. Capitalul societății Audi este deținut aproape în totalitate (99,14%) de Grupul Volkswagen.

Automobilele marca Audi sunt fabricate în Ingolstadt și Neckarsulm. Mai sunt fabricate și în orașele: Győr (Ungaria), Bratislava (Slovacia), Changchun (China), Bruxelles (Belgia) și Aurangabad (India).

Sloganul oficial al firmei Audi este Vorsprung durch Technik („Progres prin Tehnologie”).

Emblema Audi cu cele patru cercuri reprezintă una dintre cele mai vechi uzine de automobile din Germania și unirea în 1932 a patru producători de vehicule: Audi, DKW, Horch și Wanderer. Aceste companii au stat la baza formării Audi AG de astăzi.

Audi a dezvoltat și introdus numeroase inovații tehnice noi, ca de exemplu, unghi de cădere negativ al direcției la modelul Audi 80 în anul 1972. În 1975 primul motor al Grupului Volkswagen cu injecție mecanică de carburant, K-Jetronic la „motorul GTI” la VW Golf.

În anul 1977 motorul cu aprindere prin scânteie cu 5 cilindri a fost folosit la automobilul Audi 100. În 1980 a fost introdus sistemul de tracțiune quattro la Audi quattro.