Compresor AC Citroen

Compresor AC Citroen, Compresor Climă Citroen, Service AC Citroen, Service climă Citroen

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Citroen, compresoare A/C auto Citroen, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Citroen.

Pentru comenzi compresoare Citroen sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Citroen precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Citroen: Compresor AC Citroen Xsara, Compresor AC Citroen C4, Compresor AC Citroen C3, Compresor AC Citroen C5, Compresor AC Citroen Jumper, Compresor AC Citroen C1.

Despre marca Citroen

Citroën este unul dintre cei mai importanți producători de automobile din Franța și din lume. Compania a fost fondată în 1919 de către industriașul francez André-Gustave Citroën (1878–1935). Din 1976 face parte din Grupul PSA Peugeot-Citroën.

Autovehiculele Citroën au câștigat o serie de premii naționale și internaționale, marca Citroën fiind aleasă de trei ori drept Mașina europeană a anului.

În 1934, Citroën își câștigă reputația de marcă inovatoare odată cu lansarea modelului Traction Avant. Traction Avant este primul automobil de producție în masă din lume cu tracțiune pe față. Este și una dintre primele mașini cu o caroserie de tip unitar, fără piese mecanice fixate pe cadrul șasiului.

În 1954, Citroën produce primul sistem de suspensie hidropneumatic cu autonivelare, iar apoi în 1955 revoluționarul model DS. DS este prima mașină de producție în masă cu discuri de frână moderne. În 1967, Citroën introduce la o serie de modele farurile cu reglare manuală.

Citroën este singurul producător de automobile care a câștigat trei campionate oficiale diferite ale Federației Internationale de Automobile: Campionatul Mondial de Rally-Raid (de 5 ori câștigător al WRRC), Campionatul Mondial de Raliuri (de 8 ori câștigător al WRC) și Campionatul Mondial de Autoturisme (Touring Car).

Citroën este prezent în China din 1984, aceasta reprezentând acum una dintre piețele principale ale mărcii.

Marca și-a sărbătorit cea de 90-a aniversare în 2009.

Showroomul Citroën situat pe bulevardul Champs-Elysées din Paris este locul de preferință al mărcii pentru organizarea de expoziții și evenimente.