Compresor AC Porsche

Compresor AC Porsche, Compresor Climă Porsche, Service AC Porsche, Service climă Porsche

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Porsche, compresoare A/C auto Porsche, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Porsche.

Pentru comenzi compresoare Porsche sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Porsche precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Porsche: Compresor AC Porsche Cayenne.

Despre marca Porsche

Porsche este o firmă germană constructoare de automobile sport. A fost fondată în 1931 de Ferdinand Porsche, inginerul care a creat și primul model Volkswagen Beetle sau „Broscuța”. Compania își are sediul în Stuttgart, Baden-Württemberg.

Ferdinand Porsche a înființat „Dr. ing. h. c. F. Porsche GmbH” în 1931, cu sediul la Königstrasse în centrul Stuttgartului. Compania oferea inițial servicii de consultanță și proiectare, și nu construia automobile sub numele propriu. Unul din primele contracte a fost cu guvernul german pentru a proiecta o mașină populară, „Volkswagen”.

Primul model Porsche, Porsche 64, a fost proiectat în 1939 folosind multe componente de la Volkswagen Beetle.

În timp Porsche a diversificat gama cu modelele 924, 944 plasate inferior modelului 911 dar și cu alte modele. Această diversificare a continuat în istoria recentă cu introducerea modelului SUV Cayenne. Ulterior a urmat lansarea modelului Panamera, un sedan cu patru uși.

În 2004 a demarat producția modelului Carrera GT care, la 605 CP, este cel mai puternic model de serie fabricat vreodată de Porsche.

Porsche a reușit de-a lungul timpului să rămână un producător independent. Compania Porsche este în prezent acționar majoritar în cadrul Volkswagen AG.