Compresor AC BMW

Compresor AC BMW, Compresor Climă BMW, Service AC BMW, Service climă BMW

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat BMW, compresoare A/C auto BMW, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta BMW.

Pentru comenzi compresoare BMW sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto BMW precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare BMW: Compresor AC BMW E90, Compresor AC BMW E46, Compresor AC BMW E60, Compresor AC BMW F10, Compresor AC BMW E36, Compresor AC BMW Seria 1.

Despre marca BMW

BMW AG (acronimul pentru Bayerische Motoren Werke AG, în română Uzina Bavareză de Motoare SA). BMW este o companie multinațională germană care produce automobile și motociclete de lux.

Compania a fost înființată în 1916 și își are sediul în München, Bavaria. BMW produce autovehicule în Germania, Brazilia, China, India, Africa de Sud, Marea Britanie și Statele Unite. În 2015, BMW a fost al 12-lea cel mai mare producător mondial de autovehicule, cu 2.279.503 de vehicule produse. Membrii familiei Quandt sunt acționari pe termen lung ai companiei, restul de acțiuni fiind deținute de public.

Automobilele sunt comercializate sub mărcile BMW (cu sub-mărci BMW M pentru modele performante și BMW i pentru mașinile electrice), Mini și Rolls-Royce. Motocicletele sunt comercializate sub marca BMW Motorrad.

Compania are o istorie importantă în sporturile cu motor, în special în mașinile de turism, Formula 1, mașinile sport și Insula Man TT.

BMW a rechemat 672.000 masini din seria 3 din anii modelului 2006-11, cu probleme ale sistemului de climatizare, cu risc de supraîncălzire.

Logo-ul BMW folosit încă astăzi a fost creat în 1917, deși cu diferite modificări minore ale stilului.

BMW a colaborat cu alți producători de automobile în următoarele ocazii:

  • McLaren Automotive: BMW a proiectat și produs motorul V12 care a alimentat McLaren F1.
  • Peugeot și Citroën: producția în comun a motoarelor pe benzină cu patru cilindri, începând cu anul 2004.
  • Daimler Benz: Asociația mixtă pentru producerea componentelor hibride de transmisie folosite în ActiveHybrid 7.
  • Toyota: Dezvoltă împreună tehnologia celulelor de combustie.
  • Audi și Mercedes: achiziționarea comună a lui Here WeGo (fost Here Maps) în 2015.