Compresor AC Skoda

Compresor AC Skoda, Compresor Climă Skoda, Service AC Skoda, Service climă Skoda

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Skoda, compresoare A/C auto Skoda, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Skoda.

Pentru comenzi compresoare Skoda sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Skoda precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Skoda: Compresor AC Skoda Octavia 2, Compresor AC Skoda Octavia 1, Compresor AC Skoda Fabia, Compresor AC Skoda Rapid, Compresor AC Skoda Octavia 3.

Despre marca Skoda

Škoda este un producător ceh de automobile, ca vechime unul din primii 4 din lume. Din 1991 aparține concernului Volkswagen Group.

Škoda este a doua companie ca mărime după venituri din Cehia, generând venituri echivalente cu 5% din PIB-ul țării. În anul 2010, vânzările companiei au crescut cu 11,5%, la nivelul record de 762.000 de autovehicule.

Compania s-a înființat la 27 iunie 1925, când concernul Škoda a cumpărat producătorul de automobile Laurin & Klement în Mladá Boleslav. Václav Laurin a rămas atunci director tehnic. După 1945 a urmat retragerea de la Škoda Pilsen, numele firmei rămânând neschimbat. De la 16 aprilie 1991 Škoda aparține concernului german Volkswagen.