Compresor AC Fiat

Compresor AC Fiat, Compresor Climă Fiat, Service AC Fiat, Service climă Fiat

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Fiat, compresoare A/C auto Fiat, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Fiat.

Pentru comenzi compresoare Fiat sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Fiat precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Fiat: Compresor AC Fiat Punto, Compresor AC Fiat Stilo, Compresor AC Fiat Grande Punto, Compresor AC Fiat Doblo, Compresor AC Fiat Ducato.

Despre marca Fiat

FIAT este un acronim de patru litere pentru Fabbrica Italiana di Automobili Torino, este cel mai important grup financiar și industrial al Italiei. Sediul central al grupului se află în Torino, regiunea Piemont, în nord-vestul Italiei. Fabrica de automobile Fiat a luat naștere în anul 1899, fiind înființată de către Giovanni Agnelli și alți asociați de-ai săi. În timp, grupul Fiat s-a dezvoltat foarte mult, devenind cel mai important grup financiar și industrial italian.

Automobile produse de FIAT: Ferrari, Lancia, Autobianchi, Alfa Romeo, Maserati, Innocenti, Citroën (vândută în 1976). Fiat deține de asemenea și câteva mărci de vehicule industriale, cum ar fi OM și Iveco.

Vehicule agricole și de construcții produse de FIAT prin CNH Global (Case Construction, Case IH, Flexi-Coil, Kobelco, New Holland, New Holland Construction, Steyr) și Fiat-Hitachi Construction.

Autobuze produse cu numele Fiat, Iveco sau Irisbus.

Componente pentru automobile produse de FIAT: Magneti-Marelli, Carello, Automotive Lighting, Siem, Cofap, Jaeger, Solex, Veglia Borletti, Vitaloni, Weber, Riv-Skf.

În 1923 Fiat a deschis faimoasa fabrică de automobile de la Lingotto (Torino, Italia). Începând cu a doua jumătate a anilor 1960 a cumpărat o serie de alte companii.

În anii 1970-1980, Fiat a introdus pentru prima dată utilizarea roboților industriali pentru construcția de autovehicule. Uzinele de asamblare Fiat sunt recunoscute ca fiind între cele mai automatizate și avansate tehnologic din lume.

Fiat se concentrează pe așa-numitele piețe emergente.