Compresor AC Toyota

Compresor AC Toyota, Compresor Climă Toyota, Service AC Toyota, Service climă Toyota

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Toyota, compresoare A/C auto Toyota, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Toyota.

Pentru comenzi compresoare Toyota sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Toyota precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Toyota: Compresor AC Toyota Yaris, Compresor AC Toyota Avensis, Compresor AC Toyota RAV4, Compresor AC Toyota Aygo, Compresor AC Toyota Land Cruiser, Compresor AC Toyota Hilux, Compresor AC Toyota Corolla.

Despre marca Toyota

Toyota Motor Corporation (Toyota Jidosha Kabushiki kaisha) este o companie multinațională care produce automobile, camioane, autobuze și roboți. Compania are sediul principal în orașul Toyota, Japonia. Toyota este cel mai mare producător de automobile din lume, cu vânzări de peste 8,4 milioane de autovehicule în 2010.

În timpul războiului din Pacific compania a produs camioane destinate armatei imperiale.

Toyota este unul din cei trei mari producători asiatici de autovehicule care concurează cu producătorii americani pe piața mondială. Ceilalți doi producători auto sunt Nissan Motors și Honda Motor.

Autovehiculele produse sunt vândute sub denumirile de Toyota, Scion și Lexus. Toyota deține majoritatea acțiunilor în cadrul companiilor Daihatsu și Hino. Toyota deține 8,7% din Fuji Heavy Industries, producătorul automobilelor Subaru.

Toyota deține fabrici în toată lumea, unde se produc și asamblează autovehicule pentru piețele locale.

Primul vehicul Toyota construit în afara Japoniei a fost un Land Cruiser FJ-251 construit în São Paulo, Brazilia, în luna mai a anului 1959.

Lexus este marca sub care Toyota produce automobile de lux. În Statele Unite, Lexus deține topul vânzărilor la mașini de lux.

Scion este o divizie a Toyota care activează doar în Statele Unite.