Compresor AC Jaguar

Compresor AC Jaguar, Compresor Climă Jaguar, Service AC Jaguar, Service climă Jaguar

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Jaguar, compresoare A/C auto Jaguar, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Jaguar.

Pentru comenzi compresoare Jaguar sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Jaguar precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Jaguar: Compresor AC Jaguar XF.

Despre marca Jaguar

Jaguar Cars Ltd. este un producător de mașini de lux britanic cu sediul în Whitley, Coventry, Anglia. Aceasta este o filială deținută în totalitate de societatea indiană Tata Motors Ltd.. Jaguar face parte din Jaguar Land Rover.

Jaguar a fost fondată ca Swallow Sidecar Company de Sir William Lyons în 1922. Prima oară a produs atașe de motocicletă înainte să treacă la autoturisme. Numele i-a fost schimbat în Jaguar după cel de-al doilea război mondial.

În 1968 fuzionează cu British Motor Corporation. În anul 1989 a fost achiziționată de către Ford în 1989.

Jaguar deține Royal Warrant de la Elisabeta a II-a și de la Prințul Charles.

Automobilele Jaguar sunt concepute în centrele de inginerie de la Fabrica Whitley din Coventry și la Gaydon în Warwickshire. Producția se face la două dintre fabricile Jaguar/Land Rover: Fabrica de ansamblare Castle Bromwich și la Fabrica Caroserie și ansamblare din Halewood aproape de Liverpool.