Compresor AC Volkswagen

Compresor AC Volkswagen, Compresor Climă Volkswagen, Service AC Volkswagen, Service climă Volkswagen

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Volkswagen, compresoare A/C auto Volkswagen, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Volkswagen.

Pentru comenzi compresoare Volkswagen sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Volkswagen precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Volkswagen: Compresor AC VW Passat, Compresor AC VW B6, Compresor AC VW Polo, Compresor AC VW Sharan, Compresor AC VW Touran, Compresor AC VW Crafter, Compresor AC VW T5.

Despre marca Volkswagen

Volkswagen sau prescurtat VW este o companie constructoare de autoturisme și SUV-uri din Wolfsburg, Germania. Cuvântul Volkswagen înseamnă „vehicul popular” sau „al poporului”.

Compania VW are deviza „Aus Liebe zum Automobil” („Din dragoste pentru automobil”). Marca VW aparține azi concernului Volkswagen Group (Volkswagen AG). Volkswagen AG ca mărime este al patrulea grup de producători de automobile din lume, după GM, Toyota și Ford.

Compania Gesellschaft zur Vorbereitung des Deutschen Volkswagens mbH („Societatea pregătitoare a mașinii populare germane, cu responsabilitate limitată”) a fost fondată la 28 mai 1937 de către Deutsche Arbeitsfront. La data de 16 septembrie în același an numele companiei este modificat în Volkswagenwerk GmbH. Ferdinand Porsche creează în anul 1938 Kdf-Wagen, numit mai târziu VW Käfer. Acest automobil a fost tradus „gândacul” sau „VW Broscuță”. Modelul era inspirat după modelul Tatra T97.