Compresor AC KIA

Compresor AC KIA, Compresor Climă KIA, Service AC KIA, Service climă KIA

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat KIA, compresoare A/C auto KIA, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta KIA.

Pentru comenzi compresoare KIA sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto KIA precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare KIA: Compresor AC Kia Rio, Compresor AC Kia Carnival, Compresor AC Kia Ceed, Compresor AC Kia Sorento.

Alte căutări: Compresor AC Kia Sportage, Compresor AC Kia Picanto, Compresor AC Kia Ceed 2008, Compresor AC Kia Cerato, Compresor AC Kia Rio 2.

Despre marca KIA

Kia Motors Company este un fabricant de mașini din Coreea de Sud. Fondat în 1944, Kia este cel mai vechi producător corean de mașini. Kia are în jur de 30.000 de angajați și venituri anuale de peste 14 miliarde de USD.

Compania a fost înființată în decembrie 1944. Inițial, compania a fost numită KyungSung Precision Industry și în 1951 a fost numită KIA Industries. Activitatea principală a fost crearea de biciclete și motociclete. Producția camioanelor și a autovehiculelor a debutat în 1970.

În 1990, compania a primit un nou nume – KIA Motors Inc..

Compania deține cinci fabrici în Coreea de Sud iar cea mai mare fabrică de asamblare a mașinilor este în Ulsan. Alte fabrici sunt în Turcia, America de Nord, China sau India. În decembrie 2006, a început să funcționeze o fabrică de automobile în Slovacia la Zilina. În 2009, a fost lansată o fabrică în Statele Unite în West Point, Georgia, cu o capacitate de 300.000 de mașini pe an.

Între 2008 și 2011, vânzările anuale ale Kia în lume au crescut cu 81% și au atins aproape 2,5 milioane de vehicule pe an.