Compresor AC Hyundai

Compresor AC Hyundai, Compresor Climă Hyundai, Service AC Hyundai, Service climă Hyundai

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Hyundai, compresoare A/C auto Hyundai, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Hyundai.

Pentru comenzi compresoare Hyundai sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Hyundai precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Hyundai: Compresor AC Hyundai Tucson, Compresor AC Hyundai H1, Compresor AC Hyundai Accent, Compresor AC Hyundai i30, Compresor AC Hyundai Santa Fe, Compresor AC Hyundai Getz, Compresor AC Hyundai Sonata, Compresor AC Hyundai ix35, Compresor AC Hyundai Elantra.

Despre marca Hyundai

Hyundai Motor Company este o multinațională cu sediul în Seul, Coreea de Sud, care fabrică automobile. Compania a fost înființată în anul 1967. Împreuna cu filiala sa, Kia Motors, deținută în proporție de 32,8%, formează Hyundai Motor Group. Hyundai Motor Group este al cincilea cel mai mare producător de automobile din lume, bazat pe vânzările anuale de vehicule din 2012.

Compania face parte din grupul Hyundai Kia Automotive.

Genesis Motors este ramura care produce mașini de lux a Hyundai.

Hyundai operează cea mai mare fabrică de automobile din lume. Fabrica este localizată în Ulsan, Coreea de Sud și are o producție anuală de 1,6 milioane de unități. Compania are aproximativ 75.000 de angajați în întreaga lume. Vehiculele Hyundai sunt vândute în 193 de țări prin intermediul a circa 5.000 de reprezentanțe și showroom-uri.