Compresor AC Volvo

Compresor AC Volvo, Compresor Climă Volvo, Service AC Volvo, Service climă Volvo

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Volvo, compresoare A/C auto Volvo, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Volvo.

Pentru comenzi compresoare Volvo sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Volvo precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Volvo: Compresor AC Volvo XC60, Compresor AC Volvo S40, Compresor AC Volvo V50, Compresor AC Volvo V40, Compresor AC Volvo S60, Compresor AC Volvo FH 12, Compresor AC Volvo 960, Compresor AC Volvo S40 2001.

Despre marca Volvo

Volvo Cars (Volvo, latină pentru „mă rostogolesc”, ca referință la rulmenți) sau Volvo Personvagnar AB. Volvo este o companie producătoare de mașini din Suedia fondată pe 14 aprilie 1927. În 1927 prima mașină, poreclită „Jakob”, a părăsit porțile fabricii din Göteborg, Suedia.

Numele Volvo a fost considerat un bun trademark pentru o companie de rulmenți și de automobile.

Simbolul Volvo este un semn străvechi pentru fier. Semnul fierului a fost folosit pentru a simboliza puterea fierului folosit pentru a construi mașinile. Suedia este cunoscută mondial pentru calitatea fierului. Bara diagonală de fier a fost folosită la început pentru a fixa simbolul mărcii.

În anul 2010, Volvo a vândut 373.000 de unități la nivel mondial. În august 2010, grupul chinez Geely a cumpărat compania Volvo cu 1,5 miliarde de dolari de la Ford.