Compresor AC Mitsubishi

Compresor AC Mitsubishi, Compresor Climă Mitsubishi, Service AC Mitsubishi, Service climă Mitsubishi

Oferim service, montaj, reparații și întreținere pentru sistemele de climatizare auto și aer condiționat Mitsubishi, compresoare A/C auto Mitsubishi, încărcare cu freon sau agent refrigerant și alte piese pentru mașina ta Mitsubishi.

Pentru comenzi compresoare Mitsubishi sunați acum la: 0722.710.827 (click/atinge pentru apelare)

Avem o mare selecție de componente și compresoare AC auto Mitsubishi precum și o experiență vastă pentru a executa lucrări de calitate într-un timp scurt.

Modele căutate de compresoare Mitsubishi: Compresor AC Mitsubishi ASX, Compresor AC Mitsubishi L200, Compresor AC Mitsubishi Outlander, Compresor AC Mitsubishi Pajero, Compresor AC Mitsubishi Colt, Compresor AC Mitsubishi Lancer, Compresor AC Mitsubishi Outlander 2004.

Despre marca Mitsubishi

Grupul Mitsubishi este un conglomerat de peste 300 de companii autonome multinaționale japoneze, care împărtășesc brandul și moștenirea Mitsubishi.

Istoria Mitsubishi Motors începe acum mai bine de 100 de ani, în 1870. Atunci un tânăr antreprenor japonez pe nume Yatarō Iwasaki (1834–1885), care lucra pentru stăpânul său Tosa Clan, decide să pornească o afacere pe cont propriu. Acea afacere era o mică companie navală numită Tsukumo Shokai.

În 1917 Mitsubishi a creat prima linie de producție de automobile din Japonia. Tot atunci a creat Mitsubishi Model A, o copie a lui Ford Model T. Un an mai târziu a apărut prototipul primului camion Mitsubishi.

În 1928 a fost fondată compania aeronautică Mitsubishi care producea Mitsubishi MC-1. Primul autobuz a fost produs în 1932 (FUSO B-46). În prezent există peste 35 de companii separate. Aceste companii Mitsubishi produc nave, avioane, petrol, gaz, plastic, fibre sintetice sau produse electronice, software și automobile. Din 1970 divizia responsabilă cu fabricarea motoarelor pentru automobile se numește Mitsubishi Motors Corporation.

Mitsubishi este prezent pe plan mondial în peste 170 de țări. Din Islanda până în Turcia și din Irlanda până în Rusia. Mitsubishi Motors este prezent în peste 30 de țări din Europa. Mitsubishi Motors a venit în Europa în 1974 odată cu apariția primelor modele Lancer.

Logo-ului companiei folosește emblema familiei lui Iwasaki care conținea trei diamante și de cea a clanului Tosa, care conținea trei frunze de stejar unite.